Onze natuurlijke materialen

Waarom natuurvezels en geen synthetische materialen?

Natuurlijke vezels zijn hol van binnen en kunnen daarom mee ademen met je eigen lichaam.

Dit zorgt voor een perfecte vocht- en warmtehuishouding. En niet onbelangrijk: natuurlijke vezels zijn restproducten en milieuvriendelijk.

Synthetische materialen zijn lucht- en waterdicht. Schuimmatrassen hebben een open celstructuur, wat ze eigenlijk net sponzen maakt. Van een spons weten wij dat het vocht absorbeert en vasthoudt, dit zijn buitengewoon slechte eigenschappen voor uw nachtrust. Matrassen gaan hiervan broeien, met een grote ergernis en vaak gehoorde klacht als gevolg: Nachtelijk zweten.

Zelf ervaren hoe het is om te liggen op natuurlijke materialen?

Maak een afspraak in één van onze showrooms

 

Wol: Niet te warm en niet te koud

Katoen: Puur Biologische Product.

Zacht, ademend en huidvriendelijk.

Paardenhaar: bijzonder veerkrachtig

Paardenhaar is een belangrijke grondstof in de samenstelling van onze matrassen.  Zeer veerkrachtig en ventilerend.

Natuurlatex: Puur ventilatie

Elastische en veerkrachtig

Kokos Vezels 

Hoogwaardige rubberen kokosproducten gemaakt van 100% natuurlijk geteelde kokosvezel.

Deze rubberen kokosvezels worden in lagen geplaatst, samengeperst en gevulkaniseerd tot een stevig en duurzaam product met uitstekende veerkrachtige eigenschappen. Deze producten van hoge kwaliteit zijn duurzaam, vormvast, ademend en luchtdoorlatend.

De beste Matras van de wereld. Speciaal ontworpen voor u.

Nieuwste uitvindingen voor het goed slapen

Onze matrassen maken wij uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij comfort ons uitgangspunt is. Tevens wordt elk aspect van onze matrassen uitgebreid gekeurd en getest op: drukverdeling, ademend vermogen en duurzaamheid. Wij hechten belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen.

Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1.

Super temperatuur regulerend 

Het ligvlak - oftewel de overtrek - van de matras is temperatuur- en vochtregulerend.

De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale ventilatie tijdens uw slaap.

Dit is een Geweldig Matras!

Puurmatras© heeft al haar kennis en expertise toegepast om de Puurmatras© te creëren. Een matras met ongeëvenaarde kenmerken qua ventilatie en duurzaamheid in combinatie met een perfecte ondersteuning.

Sleep on air
Het ontwerp van het matras is uniek en ongeëvenaard en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie door een optimale afvoer waardoor je beter, hygiënischer en gezonder slaapt. Tevens zorgt het ook voor een superieure veerkracht, daardoor ontstaat optimale ondersteuning die de drukpunten van het lichaam verlicht.

Zorg dat u in Balans blijft!

Er zijn weinig dingen zo belangrijk voor uw gezondheid als voldoende slaap.

Een verstoorde nachtrust kan dan ook tot allerlei gezondheidsproblemen leiden.

Achter slaapproblemen schuilt vaak een voor het lichaam ongeschikt matras.

Een goed matras kan u helpen om de juiste gezonde balans te vinden en te behouden.

Get in BALANCE Now!

Een Perfect Matras

VOOR IEDEREEN

 

Slapen is hét middel voor successen. Zou het in een potje kunnen zitten, dan was het zonder twijfel het meest verkochte product.

Zodra jij in gaat zien hoe belangrijk slapen is en je daar ook op aanpast, merk je dat je een heel ander leven gaat krijgen. Niet voor niks slapen topsporters erg veel. Zij kunnen namelijk niet presteren zonder voldoende slaap. Dat is dan ook meteen de reden waarom slapen beter is dan een workout. Je verhoogt de productiviteit, de concentratie en je bent veel alerter. Je prestaties zullen daardoor beter worden.

Of je nu wilt presteren op je werk, in een sport of op welk vlak dan ook, dan zul je goed moeten slapen en op je slaaphouding moeten letten. Dit zorgt voor meer energie en je voelt je een stuk fitter.

Get in BALANCE Now!

Proef zelf de Elegantie

De enige matras die het uitstraalt.

U zult weer van het slapen genieten!

TEST HET NU!